top of page
partie ski brava park bran

TUBING

Ce este tubing-ul

CE ESTE TUBING-UL ȘI 8 MOTIVE PENTRU CARE ESTE O ACTIVITATE DE FAMILIE DISTRACTIVĂ

Snow tubing înseamnă, practic, să lași gravitația, zăpada și „colacul” să te ducă într-o plimbare distractivă și veselă la vale. Nu trebuie să fiți un expert în pante sau în munte pentru a vă bucura de snow tubing. De fapt, nu trebuie să aveți o condiție fizică excelentă sau un echilibru incredibil. Atâta timp cât poți să stai jos și să te ții bine, snow tubing-ul este cu siguranță pentru tine. Iar urcarea înapoi la punctul de coborâre se face pe bandă rulantă.

Dacă ați coborât vreodată pe un tobogan de apă asemănător unui tub, atunci puteți face legătura între același concept și snow tubing. În timpul snow tubing-ului, se produce o acumulare de zăpadă de-a lungul ambelor părți ale unui culoar prestabilit. 

Săniușul și snow tubing-ul sunt aproape la fel, cu excepția faptului că în cazul snow tubing-ului aveți o suprafață mult mai moale pe care să vă așezați. 


Acum că ați înțeles ce este Snow tubing; este timpul să știți de ce ar trebui să mergeți la snow tubing la Brava Park astăzi. Mai jos sunt 8 beneficii ale snow tubing-ului;
 

1. Accesibilitate


Snow tubing-ul este o activitate foarte accesibilă, care necesită abilități sau experiență minimă. Spre deosebire de schi sau snowboarding, care implică adesea un proces de învățare, oricine poate înțelege rapid conceptul de a sta într-un colac umflat și de a aluneca pe o pantă acoperită de zăpadă.

Acest lucru face ca această activitate să fie o opțiune excelentă pentru familii, prieteni și persoane care doresc să se distreze pe zăpadă fără o pregătire sau echipament extins.

2. Distracție palpitantă


Snow tubing-ul oferă o experiență antrenantă plină de viteză, răsuciri și viraje. Coborârea pe un deal la viteze mari poate fi incredibil de plăcută și poate oferi o descărcare de adrenalină pentru cei care caută o aventură de iarnă.

Simplitatea și libertatea snow tubing-ului permit participanților să se concentreze pe bucuria pură a plimbării.

3. Inclusivitate


Snow tubing-ul este o activitate incluzivă, de care se pot bucura persoane de diferite vârste și abilități fizice. Spre deosebire de unele sporturi de iarnă care necesită abilități fizice specifice sau rezistență, snow tubing-ul permite persoanelor cu diferite niveluri de fitness sau limitări de mobilitate să participe.

4.    Este ieftin!

Nu trebuie să cheltuiți o sumă mare de bani pentru a merge să vă distrați! Snow tubing-ul este relativ ieftin în comparație cu cât ai cheltui pentru un abonament de o zi la ski. 

5. Interacțiunea socială


Snow tubing-ul oferă o oportunitate pentru interacțiune socială și experiențe comune. Fie că este vorba de o ieșire în familie, de un grup de prieteni sau de o activitate de team-building, snow tubing-ul permite participanților să se bucure de aventură împreună.

Râsetele, competiția prietenoasă și amintirile comune create în timpul ieșirilor cu snow tubing pot întări și crea conexiuni de lungă durată.

6. Siguranță


În timp ce toate activitățile comportă un anumit nivel de risc, snow tubing-ul este în general considerat un sport de iarnă relativ sigur atunci când sunt respectate precauțiile adecvate.

Parcul de tubing Brava Park pune adesea în aplicare măsuri de siguranță, cum ar fi pista îngrijită, bariere și zone de oprire desemnate, pentru a minimiza șansele de accidente. În plus, utilizarea colacilor umflați oferă o experiență de plimbare amortizată și controlată. Înainte de a vă urca pe colac, ascultați cu atenție instrucțiunile de siguranță din partea personalului.

7. Exerciții fizice în aer liber


Snow tubing-ul oferă o modalitate de a vă bucura de aer liber și de a vă angaja într-o activitate fizică în timpul lunilor de iarnă. Urcarea pe deal facută fără banda rulantă, transportarea colacului și alunecarea repetată pe pistă oferă un antrenament cardiovascular și angajează diverse grupe musculare.

Poate fi o alternativă distractivă la exercițiile în interior și o modalitate de a profita la maximum de sezonul de iarnă.

8. Eliberarea stresului și starea de bine


S-a demonstrat că implicarea în activități în aer liber și petrecerea timpului în natură au efecte pozitive asupra sănătății mintale și a bunăstării generale. Snow tubing-ul oferă o șansă de a vă deconecta de la stresul cotidian, de a respira aer curat și de a vă bucura de frumusețea peisajelor de iarnă, fiind înconjurat de munții Bucegi si Piatra Craiului.

bottom of page